Om oss

För oss så handlar inredning om ett kall. Vi älskar inredning och vi älskar att hugga in på nya utmaningar – oavsett om det handlar om att inreda hos en privatperson, om att skapa en inbjudande atmosfär på en restaurang eller om vi anlitas för att bygga upp en stimulerande kontorsmiljö. Vi tar alla uppdrag på lika stort allvar och det är också därför som vi är så flitigt anlitade som inredare.

Genom åren har vi upplevt en stor förändring. Vårt yrke tas på ett större allvar idag än någonsin tidigare. Fler och fler intresserar sig för inredning och många blir också bättre och bättre på det. Numera är det okej att älska att inreda och göra snyggt i hemmet. Det är roligt – men man ska också vara medveten om att Rom inte byggdes på en dag. Vi upplever att många privatpersoner ser inredning som definitiv. Det är den inte: inredning är flytande och ska hela tiden vara i rörelse. Man måste, kort sagt, våga testa nya saker, våga ändra och våga inse att det kanske inte blev så bra. Man kan – och ska – göra om med jämna mellanrum. Det skapar ett intressant hem!

Vi vill här ge tips om allt som rör inredning och design. Vi ska titta närmare på olika färgskalor, olika material, olika typer av möblemang, olika möbler och hur man exempelvis kan förvandla ett litet rum till ett större sådant bara genom att ändra på möblernas placering. Våra tips och råd ska passa alla plånböcker. Inredning handlar inte om pengar – det handlar om att ha rätt känsla. Välkommen!