Höj känslan i rummet med hjälp av stuckatur i Stockholm

Med hjälp av olika typer av tekniker kan man idag ge extra karaktär och liv till ett rum, eller en husvägg exempelvis. Testa stuckatur i Stockholm när du ska renovera väggarna där hemma.

Ni kanske inte alls vet vad stuckatur är eller vad det används till? Då ska vi berätta mer om det nu. Ska ni exempelvis renovera och vill göra det specifika rummet till något alldeles extra? Ett rum där det riktigt lyser igenom av lyx och det verkligen syns att ni har lagt ned mycket tid, energi och kärlek? Ja då är det självfallet att ni ska använda er av stuckatur.

Stuckatur är ett slags material man använder sig av när man bygger. Det är en blandad massa av gips och vatten som kan gjutas i olika modeller. Det har en enorm mängd med fördelar då det är möjligt att kunna forma det här materialet på flera sätt.

Var kan man använda stuckatur?

Man kan egentligen använda sig av stuckatur både inomhus och utomhus. Ibland kan man se husväggar som är prydda av olika stuckaturmönster. Det skapar liv och ger huset en slags karisma. Stuckaturlister i taket är en klassiker som många använder idag. I stället för de gamla vanliga plana platta taklisterna kan man välja en med stuckatur. Det ger en charm och ett eget utseende åt rummet ifråga. Nu använder man sig alltså av en gipsblandning, men förr i tiden var det kalk eller sand som användes som stuckatur.